Hoe lang is Corsica vliegen?

Corsica, een prachtig eiland in de Middellandse Zee, trekt jaarlijks vele toeristen aan. De afstand tussen Nederland en Corsica roept echter vaak de vraag op: “Hoe lang is het eigenlijk vliegen naar Corsica?” In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om deze vraag te beantwoorden.

De vluchttijd naar Corsica

Wanneer je vanuit Nederland naar Corsica wilt vliegen, kun je kiezen uit verschillende luchthavens in Nederland om te vertrekken. Afhankelijk van de gekozen luchthaven varieert de vluchttijd naar Corsica. Over het algemeen bedraagt de vluchttijd naar Corsica tussen de 2 en 3 uur.

Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol

Als je ervoor kiest om vanaf Amsterdam Schiphol te vertrekken, kun je rekenen op een vlucht van ongeveer 2 uur naar de luchthaven van Ajaccio. Deze stad, gelegen aan de westkust van Corsica, is een populaire bestemming onder vakantiegangers.

Vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport

Vlieg je liever vanaf Rotterdam The Hague Airport? Dan zal je vlucht naar Corsica iets langer duren, namelijk ongeveer 2 uur en 30 minuten. Je zult aankomen op de luchthaven van Bastia, gelegen aan de oostkust van het eiland.

Vertrek vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt ook vluchten naar Corsica aan. De vlucht vanuit Eindhoven duurt gemiddeld 2 uur en 15 minuten. Je landt op de luchthaven van Figari, gelegen in het zuiden van Corsica.

Vliegmaatschappijen naar Corsica

Verschillende vliegmaatschappijen bieden vluchten naar Corsica aan. Enkele populaire opties zijn:

  • Transavia
  • Ryanair
  • easyJet

Het is raadzaam om vooraf de prijzen en beschikbaarheid van deze maatschappijen te vergelijken om de beste deal te vinden voor jouw reis naar Corsica.

Reistijd van de luchthaven naar je bestemming op Corsica

Nadat je bent geland op een van de luchthavens op Corsica, is het belangrijk om rekening te houden met de reistijd naar je uiteindelijke bestemming op het eiland. Corsica heeft een goed wegennetwerk, maar de wegen kunnen soms smal en bochtig zijn.

Gemiddeld genomen bedraagt de reistijd van de luchthaven naar je bestemming ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van waar je precies naartoe gaat. Het is verstandig om voor vertrek onderzoek te doen naar de exacte reistijd naar jouw specifieke accommodatie.

Besluit

Dus, hoe lang is Corsica vliegen? Over het algemeen kun je rekenen op een vluchttijd tussen de 2 en 3 uur, afhankelijk van de luchthaven van vertrek. Deze informatie kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals weersomstandigheden en de specifieke route van de vlucht.

Nu je op de hoogte bent van de vluchttijden naar Corsica, kun je met een gerust hart je reis plannen naar dit prachtige eiland vol natuur, cultuur en heerlijk eten. Geniet van je verblijf op Corsica en maak onvergetelijke herinneringen. Bon voyage!

Vakantie aanbiedingen Corsica

 406,00

Odalys Residence Casa Orinaju is een 3 sterren accomodatie in Oletta. u boekt deze reis direct bij onze partner D-Reizen. Nu vanaf EUR 406.00 per persoon.

Porto Vecchio

Hotel Golfe Corse

 1.104,00

Hotel Golfe Corse is een 3 sterren accomodatie op Porto Vecchio. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 1104 per persoon.

 676,00

Aparthotel Club Belambra Golfe De Lozari is een 3 sterren accomodatie op Belgodere. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 676 per persoon.

Propriano

Hotel Bartaccia

 996,00

Hotel Bartaccia is een 2 sterren accomodatie op Propriano. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 996 per persoon.

 812,00

Hotel Best Western U Ricordu is een 4 sterren accomodatie op Macinaggio. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 812 per persoon.

 891,00

Hotel Arena Bianca is een 3 sterren accomodatie op Propriano. u boekt deze reis direct bij onze partner Suntip. Nu vanaf EUR 891 per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *